« Comix

Sadla om och sälja cyklar

Även om serier och tecknande är min passion i livet så finns det saker som är för bra för att inte ta en titt på. En sak som verkligen är i ropet är elcyklar och skulle man hänga på det tåget i rätt tid så kan man både få en häftig resa och ett sätt att tjäna bra med pengar. Det finns nu chans att starta egen cykelbutik som franchisetagare och det genom Elcykelpunkten som är ledande inom elcyklar i Sverige. 

Om man blir franchisetagare så får man extremt mycket stöd och hjälp och det är inte alls lika krångligt som att starta ett eget företag från grunden. Man köper ett koncept, och sedan är man en del av programmet så att säga. Den största fördelen med att hänga på just dessa är deras Green Benefits, som är ett koncept med förmånscyklar och personalcyklar som man kan rikta mot företagare i sitt närområde. Riktigt häftigt faktiskt, och ett starkt argument för att överväga att starta en cykelbutik. 

Kan alla bli franchisetagare?

De söker efter personer med ett starkt driv och gärna med erfarenhet av försäljning. Är man franchisetagare så betyder ju inte det att de gör jobbet åt dig, du får ju ligga i rätt bra själv. Den stora fördelen är dock att du får all den hjälp du behöver och när det kommer till produkter, information, hemsidor, webbshop och annat som tar tid och energi så är det klart. Du behöver inte fundera på det. Som sagt - intressant är det!

29 Jan 2024