« Comix

En affärsidé om designade flyttkartonger

Att packa i flyttkartonger när man flyttar är en oundviklig uppgift som alla måste ta itu med någon gång. Dessutom finns det vanligtvis en stor efterfrågan på flyttkartonger. När jag satt och tänkte på det här så fick jag en affärsidé om designade flyttkartonger.

Det finns många sätt att tjäna pengar på flyttkartonger, och det är ju att sälja dom så klart. Ett annat sätt kan vara att inleda ett samarbete med en bra flyttfirma som kan vara återförsäljare av flyttkartongerna eller själv använda dom i sitt arbete.

Vad finns det för fördelar med att sälja designade flyttkartonger?

Det finns många bra fördelar med att sälja flyttkartonger som är designade. Man kan göra så otroligt mycket och göra flyttkartongerna mer attraktiva för dom som kommer att använda dom.

Tänk er att ni kanske tar fram en design på en flyttkartong för dom olika rummen i ett rum. Då blir det ju ännu enklare att hålla koll på vart den där flyttkartongen med kökssaker är och hur den ser ut.

Vad för design på flyttkartonger kan man trycka på kartongerna

Alternativen är verkligen oändliga när det gäller designen av en flyttkartong då det är lätt att trycka och den är så formbar i designen. Förutom att man kan trycka ett snyggt motiv på flyttkartongen så kan man formpassa dom så att det blir enklare att t.ex packa tallrikar, kläder och skor.

 

Sen har vi ju designen. Tänk att du har ett kök, badrum, vardagsrum och sen ditt och ditt barns sovrum. Då kan man sälja en flyttkartong med t.ex barnets favorit djur eller kanske en figur från ett populärt barnprogram.

Till köket kan man trycka ordet kök på t.ex och anpassa flyttkartongen med olika fack som man kan stapla och sätta i t.ex tallrikar.

När allt är packat och klart så vet man exakt vart alla de olika sakerna är plus att dom är mycket bättre packade. Sen är det bara att kontakta en bra flyttfirma och flytta.

25 Oct 2022