« Comix

Flyttstädningen är en viktig del av själva flytten

Något som kan vara lätt att glömma bort när det är dags att flytta, det är att det även är ett måste med en så kallad flyttstädning. Mycket fokus hamnar ofta på att packa, samt fixa flyttfirma eller vänner som hjälper till med flytten. Men när allt det är klart och den gamla bostaden är tömd, då ska det städas, det noggrannt! 

En stor fördel är att du faktiskt inte måste göra det på egen hand, utan du kan boka en prisvärd flyttstädning i Kristianstad via en städfirma om du vill det. 

Viktigt att vara noggrann

En vanlig städning av hemmet när du bor där, den gör du ju så noga du känner för. Men när det är dags att flytta och du har en hyresvärd som kommer kontrollera din städning, ja då finns det ingen plats för slarv!

För att du inte ska missa något så kan det vara bra att skaffa en checklista. Denna går oftast bra att få från din hyresvärd, men det finns även flertalet av dem på nätet.

Se till att lämna kvar alla städgrejer då du flyttar, så som dammsugare, rengöringsmedel med mera, så att du kan städa på bra sätt. Ha kvar en stol eller pall eller liknande med, så att du når upp överallt. Ha även kvar lampor, så att du ser vad du gör.

Om du absolut inte vill städa själv, ja då är det bara att boka in en prisvärd flyttstädning via städfirma!

 

25 Oct 2022