« Comix

Skapa det perfekta garaget/verkstaden

Föreställ dig att ha ditt garage inrättat precis som du behöver det – och vill ha det. Alla verktyg du behöver för dina favorithobbyer och mest avgörande projekt är precis där du förväntar dig att de ska vara, utrymmet är fritt från skräp, du kan röra dig fritt och du kan få saker gjorda snabbt eftersom din verkstad har ett bra flöde. Kanske är du en stor bilentusiast, har gröna händer eller är händig med alla verktyg . Oavsett vad du älskar kan du skräddarsy din verkstad för att passa dina passioner. Du kan hitta maskiner, mätverktyg. svetsutrustning, verktyg med mera att köpa hem samt sedan organisera ditt utrymme på bra sätt. 

Renovera ditt garage till en systematisk zon som är praktisk, njutbar och underhållande. 

Röj garaget

För att få till det som du vill ha det, röj ut det garage du har idag, så att det blir en tom yta att arbeta med så att säga. Fundera på om du behöver installera fler kontakter, ska sätta in värme i garaget eller om du behöver mer ventilation.

Planera och utför

När garaget är tomt och ordnat, se till att skaffa allt du behöver, som arbetsbänkar, förvaring samt så klart alla verktyg för de olika projekt du tänker syssla med. Se även till så att du har bra belysning så att du kan se att arbeta i ditt garage eller verkstad. 

Med ett välordnat garage eller verkstad och rätt verktyg så blir det roligt att vara där!

24 Feb 2023